Головне

Український канал буде показувати хокейну Лігу Чемпіонів

11.09.2008 17:38 91 0

Компанія Ovation Sports оголосила сьогодні про підписання контрактів на право трансляції Ліги Чемпіонів і Кубка Вікторії зі ще чотирма телекомпаніями.

Президент ІІХФ Рене Фазель сказав щодо нових партнерів: "Ми дуже раді що нашим партнером стало національне телебачення однієї з найважливіших хокейних країн в світі - Чехії. Також одним з головних завдань ІІХФ є популяризація нашого виду спорту, особливо в країнах, які розвиваються в області хокею. Контракти з Sport+ (Франція), Спорт-1 і Спорт-2 (Казахстан), і Мегаспорт (Україна) забезпечує обхват у саме таких країнах і регіонах."

В Україні, Мегаспорт - перший національний і поки єдиний ефірний спеціалізований спортивний канал, буде партнером CHL протягом двох років. Мегаспорт також транслюватиме матчі Кубку Вікторії в 2008 і 2009 роках. Усі чотири телекомпанії покажуть матчі Ліги Чемпіонів і Кубку Вікторії на своїх каналах. На додаток до цього вони також щонеділі транслюватимуть нарізку кращих моментів матчів Ліги, а також щомісячний журнал.

sokol.kiev.ua

Коментарі ()