Головне

Польща зацікавлена у послугах китайських компаній

11.09.2008 19:31 91 0
Польща зацікавлена в участі китайських компаній у підготовці до чемпіонату Європи в Польщі у 2012 році. Про це заявив сьогодні міністр спорту та туризму РП Мірослав Джевєцький під час XVIII міжнародного економічного форуму, що триває нині в містечку Криниця-Здруй на півдні країни, передає УКРІНФОРМ з посиланням на Польську агенцію преси (ПАП).

Китайські компанії "мають абсолютну здатність все будувати на високому рівні", переконаний польський чиновник, який наприкінці серпня ц.р. разом з віце-прем'єром, міністром економіки РП Вальдемаром Павляком здійснив візит до Китаю. Тоді у ході переговорів із главою КНР Ху Цзіньтао та керівниками провідних будівельних компаній країни, обговорено умови їх виходу на польський ринок для будівництва об'єктів, необхідних для проведення Євро-2012 у РП.

Водночас, Джевєцький зазначив, що китайські фірми не матимуть жодних переваг над польськими чи західними в ході проведення тендерів на виконання різного роду робіт. "Китайські компанії, які братимуть участь у конкурсах, мають відповідати тим самим вимогам, що й інші", - наголосив він.
Коментарі ()