Головне

Через бійку фанатів України та Білорусі постраждає заступник начальника ГУ МВСУ

11.09.2008 19:05 332 0

На прес-конференції у Львові міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що звільнить заступника начальника Головного управління МВСУ у Львівській області з питань громадського порядку Василя Струса, а також оголосить догану керівнику підрозділу МВС з підготовки до "Євро-2012", генералу Яновському. Основна причина – вони не змогли забезпечити у Львові громадський порядок під час футбольного матчу – "Україна-Білорусь".

За словами Юрія Луценка, заступник начальника Головного управління МВС у Львівській області з питань громадської безпеки допустив масові зіткнення фанів. Луценко вважає, що непрофесійність дій з боку міліції ставить під загрозу авторитет Львова, який є одним з кандидатів на проведення тут "Євро-2012". "Тому я маю діяти жорстко: подобається це мені чи ні", – сказав він.

Щодо повідомлення про те, що начальника Головного управління МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенанта Василя Пісного можуть перевести на посаду заступника міністра внутрішніх справ, то Юрій Луценко сказав: "Я знаю, хто хоче Пісного туди перевести. Проте, мова йде не стільки про його підвищення у посаді, як про те, щоби звільнити крісло начальника міліції Львівщини. Але цього не буде: я задоволений роботою Пісного. Як бачите, і Глава держави також – він присвоїв йому чергове генеральське звання".

zik.com.ua

Коментарі ()