Головне

Львівські команди не спромоглися перемогти у другому турі чемпіонату України

11.09.2008 13:19 126 0

10 вересня відбулись матчі 2 туру чемпіонату України з футзалу у вищій лізі. У Львові відбулись два поєдинки. Львівський "ТВД" зіграв внічию із "Єнакієвцем" 2:2, а "Кардинал" поступився харківському "Локомотиву" 0:4.

У першому таймі "Єнакієвець" забив два сухих м’ячі у ворота "ТВД". Спочатку Нестерук реалізував вихід один на один із воротарем, а згодом Краєвський подвоїв перевагу гостей. Але після перерви "теведисти" заграли активніше, хоча це їм не приносило дивідендів. За 7 хвилин до кінця поєдинку головний тренер львів’ян зняв воротаря і випустив ще одного польового гравця і "ТВД" вдалось врятувати гру. На 36 хвилині гравець збірної України Євген Рогачов відквитав один м’яч. Згодом "теведист" Чеботарьов не реалізував пенальті, але за 9 секунд до фінальної сирени Сільченко таки забив рятівний гол - 2:2.

Інша львівська команда "Кардинал" із рахунком 0:4 поступилась харківському "Локомотиву". У першому таймі харків’яни забили один гол, а після перерви – ще три.

Львівська "Енергія" свій матч проводила на виїзді. "Енергетики" у Луганську поступились місцевому "ЛТК" 1:3.

"Ураган" - "СумДУ-Артмотор" 4:1

МФК "Рівне" - "Контингент" 1:3

"Будівел" - "Марріон" 2:1

"ТВД" - "Єнакієвець" 2:2

"Кардинал" - "Локомотив" 0:4

"ЛТК" - "Енергія" 3:1

"Моноліт" - "Планета-Міст" 4:3

Четвертий львівський клуб у "вишці" "Тайм", свій матч провів раніше. "Таймівці" поступились чемпіону України донецькому "Шахтарю" 1:3.

Наступний, третій, тур відбудеться у неділю, 14 вересня.

zik.com.ua

Коментарі ()