Головне

Капелло: Ми грали дуже компактно, командно атакували й у нас насправді не було ніяких проблем

11.09.2008 09:30 168 0
Після великої перемоги в Загребі тренер збірної Англії Фабыо Капелло виглядав досить задоволеним. Після принизливих поразок у попередньому відбірковому циклі був узятий переконливий реванш - 4:1. Англійські журналісти зустріли тренера-переможця оплесками.

- Я дивився за збірною Хорватії на чемпіонаті Європи і думав, яким чином їм можна створити проблеми. І це мені вдалося. Вони виявилися не в змозі зупинити Тео. Ми грали дуже компактно, командно атакували й у нас насправді не було ніяких проблем.

Почувається, що для італійця ще складно дається англійська мова. Перекладач його періодично поправляє, але за мімікою зрозуміло, наскільки для завжди урівноваженого Капелло була важлива ця перемога.

- Вона дуже важлива для впевненості моєї команди. Це була тільки друга гра, усього лише друга перемога. Я вирішив поставити Тео в основний склад через його фантастичний психологічний і фізичний стан. Він дуже молодий, його чекає велика кар'єра. Він довів на полі, що я не помилився. Я також задоволений Руні, він відмінно взаємодіяв з партнерами і грає усе краще.

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()