Головне

Директор ХК "Компаньйон": "Свої фінансові проблеми нам вдалося вирішити власними силами"

10.09.2008 13:29 183 0

Цього міжсезоння столичний "Компаньйон" відчував чималі фінансові проблеми. Мова навіть йшла про можливість зникнення команди. Але команді таки вдалося вирішити свої проблеми і в сезоні 2008/2009 "Компаньйон" гратиме у Чемпіонаті України. Ситуацію коментує директор ХК "Компаньйон" Володимир Науменко.

- Володимире Олеговичу, ще кілька тижнів тому участь "Компаньйона" у Чемпіонаті України була під великим питанням. Як вдалося вирішити цю ситуацію?

- Свої фінансові проблеми нам вдалося вирішити власними силами. Тож у сезоні 2008/2009 команда виступатиме у Чемпіонаті України.

- Команда не має своєї арени. Де ви збираєтесь проводити домашні матчі?

Плануємо виступати на ковзанці столичного "Авангарду", але є й інші варіанти. Тож стверджувати щось напевно наразі не слід.

- Які завдання буде вирішувати ХК "Компаньйон" у Чемпіонаті України?

- Поки-що говорити про поставлені завдання зарано. Ми пізно розпочали підготовку до сезону, а з гравцями ще не підписано нові контракти. Крім того нам бракує ігрової практики. На "Кубок Федерації - відкриття сезону" ми не встигли заявитись, тому нині перебуваємо у пошуках спаринг-партнерів. Лише після цього можна ставити перед командою завдання на сезон.

fhu.com.ua

Коментарі ()