Головне

Садовий пообіцяв Петріву квартиру, але на вручення не прийшов

10.09.2008 18:19 209 0

Сьогодні, 10 вересня, у Львівській ОДА відбулося урочисте нагородження 14 переможців ХХІХ Олімпійських ігор у Пекіні від Львівської області. Голова Львівської ОДА Микола Кміть вручив їм грамоти та спеціальні грошові нагороди. На церемонію нагородження було запрошено міського голови Львова Андрія Садового, але він не прийшов.

У своєму привітальному слові Микола Кміть подякував спортсменам – вихідцям з Львівської області, які гідно представили Україну на Олімпійських іграх. Голова Львівської ОДА, зокрема, подякував Олександру Петріву, який отримав золоту медаль з кульової стрільби та Андрію Стадніку за срібну медаль з вільної боротьби.

Власник золотої медалі Петрів отримав від керівництва області грошову нагороду – 100 тис. грн, а срібний призер Стадник – 80 тис. грн. Загалом для олімпійців з бюджету Львівщини виділили 432 тис. грн. За словами начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майбороди, учасники, що посіли на Олімпіаді IV-V місце отримали по 5 та 10 тис. грн, відповідно.

Серед нагороджених тренерів – Анатолій Кукса, головний тренер збірної команди України з кульової стрільби, тренер чемпіона Олександра Петріва та Віктор Первачук, тренер срібного призера Олімпійських ігор з вільної боротьби Андрія Стадніка. Загалом Микола Кміть вручив грамоти 16 тренерам.

Тренери учасників Олімпійських ігор отримали по 30 тис. грн

Також були відзначені директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, голови спортивних товариств, працівники управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

"Мер Львова Андрій Садовий пообіцяв виділити квартиру Олександру Петріву, – зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода. – Сподіваюся, він дотримає слова".

zik.com.ua

Коментарі ()