Головне

Стадіон у Львові знову у "помірному ризику"

09.09.2008 18:40 102 0

За результатами засідання Організаційного комітету з питань підготовки до "Євро-2012”, яке відбулося у Львові у суботу, 6 вересня, віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник повідомив львівським журналістам, що львівський стадіон переведений із рівня середнього ризику у рівень високого ризику . Натомість уже у понеділок, 8 вересня, прес-служба Львівської міської ради запевнила усіх в тому, що "було підтверджено зменшення експертами УЄФА ризиків будівництва стадіону у Львові до помірного. Зокрема, експертами УЄФА не було виявлено суттєвих правових, будівельних чи фінансових ризиків".

Як розповів журналістам після засідання Оргкомітету Іван Васюник, він занепокоєний будівництвом стадіону у Львові. "Адже з 4 серпня 2008 року у виконанні цього графіку було втрачено певну динаміку. Перш за все, до цього часу не укладена угода з генпідрядником австрійською компанією "Альпіна". Але ми отримали запевнення від керівництва міста про те, що ця угода у найближчі дні буде підписана", – сказав він.

Натомість керівник прес-служби Львівської міської ради Наталя Міхнова запевнила, що прес-служба у своєму повідомленні користувалася офіційною інформацією УЄФА, яку їм оприлюднив заступник міського голови Львова з питань підготовки до "Євро-2012" Олександр Жаріков. "У суботу після засідання Оргкомітету, інформацію у деякі ЗМІ було подано не зовсім точно. У звіті УЄФА вказано, що ризик будівництва стадіону з високого рівня знижено до помірного. Такий звіт нам надав Олександр Жаріков, який ґрунтує свої слова на офіційних документах", – наголосила Міхнова.

zik.com.ua

Коментарі ()