Головне

У Донецьку вдосконалюють аеропорт

09.09.2008 11:37 168 0

Фахівці компанії "Альтком" уклали півтора кілометри нижнього шару злітно-посадкової смуги Донецького аеропорту і приступили до будівництва узбіччя і з'їздних стернових доріжок льотного поля. Високотехнологічні будівельні роботи в Донецькому аеропорту компанія веде в рамках підготовки України до проведення ЄВРО-2012.

За даними компанії, останні півкілометра смуги завширшки 60 метрів "альткомівці" зробили всього за 3 дні, досконально освоївши сучасну технологію укладання. Збільшити темпи дозволив вихід на повну потужність мобільних заводів з виробництва бетону, які звів "Альтком". Для виконання наступних, більш складних етапів роботи, будівники отримали з Німеччини єдиний в Україні комплекс з укладання бетону SP 1600, здатний робити відразу 15 метрів дорожнього покриття.

Довідка: Фінансово-промислова група "Альтком" є взаємопов'язаним ланцюгом підприємств, що включають в себе весь спектр робіт: від видобутку, виготовлення і переробки сировини і матеріалів до закінчених етапів з досліджень, проектування, будівництва об'єктів енергетики, промисловості і цивільного будівництва, а також будівництва автошляхів будь-якої категорії складності. Група представлена в 12 областях України. Крім того, на сьогодні ФПГ "Альтком" має в наявності найбільший і дуже високотехнологічний парк автомобільної, будівельної і дорожньо-будівельної техніки в Донецькому регіоні.

ukrinform.ua

Коментарі ()