Головне

Євген Селезньов: "З чого ви взагалі взяли, що я гратиму?"

05.09.2008 17:37 346 0

Форвард донецького "Шахтаря" Євген Селезньов - один з футболістів "гірницького" клубу, якого викликали у стан національної збірної України. За день до матчу проти збірної Білорусі футболіст донецької команди поділився своєю думкою про майбутній поєдинок.
 
- Завтра у збірної України під керівництвом Олексія Михайличенко, мабуть, перший відповідальний іспит. Команда, на твій погляд, готова?

- Думаю, так. Правда, для того, щоб команді гідно підготуватися, стільки часу недостатньо. Але, не дивлячись на це, гравці разом з Олексієм Олександровичем зробили все можливе, щоб збірна до поєдинку підійшла в оптимальному стані.
 
- На даний момент в розпорядженні головного тренера декілька рівнозначних форвардів. З ким з них особисто тобі було б бажано зіграти?

- З чого ви взагалі взяли, що я гратиму? Це вирішення завжди лише за головним тренером. А що стосується нападників, то всі вони висококласні футболісти, і з кожним з них мені було б приємно зіграти. Не можна так говорити, що мені краще грати з Шевченко або Вороніним, бо вони - великі футболісти. До речі, Артем Мілевський зараз у прекрасній формі. Одним словом, вийти на поле з кожним з тих, хто знаходиться в нашій збірній, мені було б цікаво. Ні про які особисті переваги в даному випадку говорити недоречно.
 
- Тебе можна вважати одним з новачків збірної. Поділися враженнями про обстановку в стані команди.

- Перш за все, мені приємно представляти Україну на міжнародній арені. А в останньому все нормально, обстановка в колективі дуже хороша. Лише самі кращі враження.
 
- Задача-максимум - перемога. Збірною України є чим здивувати білорусів?

- Так, наша мета - перемога, інакше навіщо тоді на поле виходити. Білоруська збірна досить сильна команда, але я упевнений, ми знайдемо, чим їх здивувати. Плюс підтримка уболівальників буде на нашій стороні. Думаю, ми зіграємо гідно.

shakhtar.com

Коментарі ()