Головне

Глєб: "Збірна Білорусі приїхала до Львова за перемогою"

05.09.2008 16:36 328 0

Національна збірна Білорусі уже прилетіла до Львова. Чартер з футболістами  в львівському аеропорту приземлився об 11-й ранку. З летовища білорусів доправили в готель "Супутник".  Увечері на стадіоні "Україна" у них заплановане тренування. Зі своїм суперником у стартовому матчі відбору на чемпіонат світу 2010 року команда Бернда Штанге почала знайомитися ще у себе на батьківщині. За словами лідера збірної Алєксандра Глєба знайомство розпочали з перегляду товариського матчу українців з поляками. Попри нещодавню зміну клубів обоє Андрії - Воронін та Шевченко нині у формі й завдадуть білорусам чимало клопотів - переконує Глєб.

- Думаю, що в Андрія Вороніна настрій на підйомі, все-таки він перейшов в команду, у якій тренер на нього розраховує, тобто він повинен грати, -- розповів Алєксандр Глєб. --  Той же Шевченко нині так само переживає емоційний підйом. А в нас теж не все просто. Тільки почали сезон. Не в оптимальній формі.

Головний тренер збірної Білорусі Бернд Штанге напередодні вильоту до Львова заявив, що у матчі з українцями він буде задоволений нічийним підсумком. А в Алєксандра Глєба на це протистояння інші плани. Зірковий футболіст каже, що у Львові йому та партнерам необхідна лише перемога.

- Думаю, буде важка гра, але ми сюди приїхали за трьома очками. Зробимо усе, для того, щоб ці очки звідси вивезти - каже Глєб.

Тактику на гру обирає тренер, але на думку Алєксандра Глєба, його збірній буде важко грати першим номером. Національна збірна України до Львова прилетить об 11-й вечора. Пробу газону стадіона "Україна" підопічні Михайличенка проведуть уже в день матчу. Гра українців з білорусами розпочнеться 6 вересня об 20-й годині.

prosport.lviv.ua

Коментарі ()