Головне

В ужгородських "Карпат" з'явився спонсор-мільйонер

05.09.2008 14:15 138 0

У закарпатського ГК "Карпати" на початку нового сезону з'явився новий спонсор - мільйонер родом із Закарпаття, який має бізнес на батьківщині, а сам мешкає у Нью-Йорку Алекс Ровт. Про це повідомив президент ГК "Карпати" (Ужгород) Олександр Ледида.

Президент клубу заявив, що задоволений підсумками минулого сезону (третє місце у суперлізі України) і розраховує цього сезону на результат принаймні не нижче четвертого місця. "Багато залежатиме від рівня наших суперників, наші конкуренти - це "Мотор" (Запоріжжя), "Галичанка" (Львів), "Смарт" (Кривий Ріг), прагне повернути колишню славу і київський "Спартак". Гандбол - єдиний вид спорту, в якому Закарпаття досягло таких високих результатів, тому сподіваємося гідно продовжити традицію", - каже Ледида.

Крім того, закарпатські гандболістки захищатимуть честь країни у Єврокубках. 2 листопада вони зіграють з австрійським клубом "MGA" (Відень). "У нас є всі шанси обійти австрійську команду і потрапити до 1/8 фіналу розіграшу Winner Cup", - вважає президент клубу.

Головним тренером клубу працюватиме місцевий спеціаліст Борис Петровський, оскільки Леонід Євтушенко очолив національну збірну України. Клуб цього сезону поповнився трьома новими гравцями. А троє дівчат попереднього складу продовжуватимуть свою спортивну кар'єру у клубах Сербії, Словаччини та Угорщини.

Команда зібралася ще 15 липня, провела тренувальний збір на Драгобраті. Одній з дівчат прооперували плече, в другої вирізали апендицит, проте поступово всі набирають форму. Середній вік гандболісток клубу - 20 років.

15 вересня команда стартує у чемпіонаті України матчем проти чемпіона України запорізького "Мотору".

zik.com.ua

Коментарі ()