Головне

"Київміськбуд" хоче сьогодні завершити роботи на "Олімпійському" та претендувати на роль підрядника у реконструкції

05.09.2008 10:02 136 0
Компанія "Київміськбуд" має намір брати участь в конкурсі на визначення генерального підрядника реконструкції НСК "Олімпійський".

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив головний інженер ХК "Київміськбуд" Олександр Галицький.

Він зазначив, що не бачить іншої будівельної організації в Києві, здатної справитися з таким обсягом робіт. Серед переваг компанії Галицький назвав те, що вона налічує 40 тисяч працівників і може надати для реконструкції близько 10 тисяч чоловік. При цьому в компанії є досвід і відповідна техніка для здійснення інженерної підготовки будівельного майданчика.

Єдиною альтернативою "Київміськбуду" він вважає залучення як генпідрядника реконструкції НСК "Олімпійський" іноземну компанію.

Зі свого боку, міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко зазначив, що міжвідомча робоча група під керівництвом Івана Васюника розглядає пропозиції щодо генерального підрядника реконструкції "Олімпійського". "Відповідно до графіка, через декілька тижнів буде затверджено генпідрядник", - додав міністр.

"Київміськбуд", яка виступає генеральним підрядником демонтажних робіт НСК "Олімпійський", має намір завершити роботи до 5 вересня.

Коментарі ()