Головне

"Сокіл" змінив дати проведення Континетального кубку

03.09.2008 20:38 138 0

вій виступ у другому раунді Континентального кубку київський "Сокіл" розпочне в Електренає, а не у Кракові. 

Спочатку право проведення турніру в період з 17 по 19 жовтня було надане саме литовському місту, в якого є успішний досвід організації подібних турнірів. Проте, через затримку у запуску холодильного устаткування і ризику, що лід не буде готовий вчасно, Міжнародна федерація хокею прийняла рішення про перенесення ігор до Кракова на 24-26 жовтня.

Нові дати зустрічей Континентального кубку накладалися на поєдинки відкритого чемпіонату Росії. Киянам нічого не залишалося, як звернутися в ІІХФ з проханням повернути перші дати розіграшу турніру. Проаналізувавши календар "Сокола" і вислухавши всі аргументи "біло-синіх", Міжнародна федерація хокею (ІІХФ) прийняла повторне рішення організувати турнір в Електренає у попередні терміни 17-19 жовтня.

Нагадаємо, що окрім господарів з "Енергії" (Литва) суперниками "Сокола" у другому (чвертьфінальному) раунді турніру будуть чемпіон Нідерландів - "Тілбург Трепперс", а також сильний клуб Польщі - "Краковія". Програма змагання квартету B відбудеться у Льодовому палаці Електреная і лише переможець отримає путівку в наступний етап.

Коментарі ()