Головне

"Барс" готується до нового сезону

27.08.2008 14:31 114 0

Срібний призер останнього чемпіонату СХК "Барс" (Броварський р-н) планомірно готується до нового сезону. Наразі команда з  тричі на тиждень займається на льоду броварського ТРК "Термінал", а у інші дні закладає фундамент фізичної підготовки на весь сезон. 4 вересня команда проведе контрольну зустріч з юніорською збірною командою України. А з 5 по 7 вересня команда візьме участь у "Кубку Федерації - відкриття сезону".

Не обійшлось і без кадрових змін. Досвідчений Євген Бруль наступний сезон проведе у Румунії, а з Владиславом Андрющиком керівництво команди вирішило не продовжувати контракт. Таким чином пару Вадиму Лоіку складе колишній голкіпер ХК "Харків" Андрій Хапков. У захисній лінії команди сталася лише одна зміна - залишив команду капітан Андрій Савченко. Зараз з командою займаються Олексій Бернацький, Андрій Ніколаєв, Олександр Муханов, Олег Полковников, Денис Шевелєв, Олексій Петриченко та Максим Морозов. Не виключена поява у команді кількох молодих оборонців.

Зате зовсім по новому виглядатиме атака команди. Тренери команди більше не зможуть розраховувати на допомогу більшості нападаючих-ветеранів. На зміну їм керівництво "Барсу" планує запросити переважно молодих гравців. Наразі контракти з клубом мають кілька нових виконавців. Серед них Михайло Радецький (Північна Америка), Олександр Бадамшин ("Сокіл"), Олександр Василевський ("Сокіл"), Сергій Рублівський ("Халл Стінгрейс", Англія), Займається з командою і 18-річний форвард Антон Перетятько, якому тренери команди вирішили надати шанс проявити себе. Залишаться у "Барсі" досвідчений Богдан Савенко та талановитий Нікіта Буценко. Також на перегляді у команді перебувають кілька потенційних новачків, імена яких до підписання контрактів тренерський штаб "Барсу" не розголошує.

fhu.com.ua

Коментарі ()