Головне

Голеадор "Нової Ери" втік в Італію

27.08.2008 11:31 438 0

Напередодні фінального турніру чемпіонату України з пляжного футболу керівництву клубу "Нова Ера", поруч із робочими моментами підготовки команди до вирішальних змагань сезону, довелося займатися поверненням одного зі своїх бразильських легіонерів.

Джексон Сантос Альбукерко - він же Жуніньо, найрезультативніший гравець кваліфікації у складі чинного чемпіона (14 м'ячів), не поставивши до відома тренерів і президента "Нової Ери", відбув до Італії, де тренується з колективом "Червія". Оскільки контракт футболіста з киянами діє до 5 вересня нинішнього року, він, згідно з міжнародними правилами, не може виступати в цей час за будь-який інший клуб. Відповідний запит на прохання керівництва "Нової Ери" направлений Асоціацією пляжного футболу України до офісу BSWW (найвища інстанція, що безпосередньо займається проведенням змагань з пляжного футболу в світі), копії надіслані до Федерації футболу України, трансферних комітетів федерацій футболу Бразилії й Італії, італійської Федерації пляжного футболу та до клубу "Червія". 

-Джексон Сантос Альбукерко заграний у команді "Нова Ера" (Київ) та взяв участь у чотирьох турнірах, - йдеться, зокрема, в листі. - Згідно Регламенту ФІФА зі статусу й трансферів гравців, футболіст не має права виступати одночасно в двох і більше командах в офіційних національних чемпіонатах. Чемпіонат України з пляжного футболу має статус офіційного й проходить під егідою Федерації футболу України. Оскільки міжнародний трансферний сертифікат ФІФА Джексона Сантоса Альбукерко знаходится у Федерації футболу України, цей футболіст не має права грати в інших чемпіонатах. Просимо здійснити оперативні дії в рішенні цього конфліктного питання.

beachsoccer.com.ua

Коментарі ()