Головне

Ігор Гайдамак: Боксери виступили блискуче

22.08.2008 17:22 425 0

Сьогодні український боксер Василь Ломаченко вийшов до фіналу у вазі до 57 кілограмів. На думку першого віце-президента федерації боксу України Ігоря Гайдамака, у суперника Василя не було шансів на перемогу. 

"Скажу, що ми були готові до такого розвитку подій. Ми проходили збори з турецькими боксерами і знали, що нині Василь виглядає краще за Кіліча. Щодо майбутнього французького суперника по фіналу, то можу віддати перевагу саме Ломаченку. Хочу сказати, що Василь заслужив стати Олімпійським чемпіоном".

"Прикро, що через травму довелося знятися зі змагань В'ячеславу Глазкову. Хоча травми він зазнав не сьогодні. Ми порадились з багатьма фахівцями і вирішили не ризикувати здров'ям Глазкова. - каже Гайдамак. - Загалом я дуже задоволений виступом української збірної на Олімпіаді. Скажу, що всі наші боксери могли розраховувати на нагороди. Одним не вистачило досвіду, зокрема, Олександру Усику, а інших просто засудили, я маю на увазі Олександра Ключка. А загалом ми виконали усі задачі, які ставили".

Коментарі ()