Головне

Чоловік Блонської: Це банальний, дешевий препарат, дуже старий допінг з серйозним наслідками для організму

22.08.2008 13:41 443 0
 
Слова Людмили Блонської, в організмі якої виявили допінг, про те, що її чоловік і тренер Сергій примушував і навіть бив її, прокоментував він сам після повернення до Києва.

"Рішення мені повернутися з Пекіну прийняло наше керівництво, - розповідає Сергій. - Може, це і добре, оскільки емоційний стан, як ви розумієте, не кращий. Те, що трапилося, для нас- шок! Дехто вважає, що мені краще виїхати з Пекіна, щоб не потрапити під приціл представників ЗМІ".

"Взагалі-то мені не хотілося б зараз нічого говорити, - коментує звинувачення у свій бік тренер і чоловік Людмили. - Не знаю, що людина думає, чого хоче добитися цими словами. Не знаю, чим мотивована така заява, хто їй підказав таке зробити. Ну подумайте логічно: я бив її, заставляв є заборонені препарати - це ж абсурд! У нас, як в багатьох інших сімей є свої проблеми, свої приколи, але щоб таке..."

"Я думав, що ми за якийсь час зберемо прес-конференцію, зробимо заяву. Але якщо вона таке сказала, то я не знаю, що буде далі. Не хочу зараз розкидатися словами. Потрібно зосередитися, зібратися з думками. Зараз взагалі немає настрою. Думаю, зможу відповісти на всі питання трохи пізніше".

"Це стало для мене шоком! Навіть не знаю, звідки це все взялося. Я у спорті дуже довгий час, теж був спортсменом, тренувався. Я знаюся на препаратах, які можна приймати, які не можна. А тут метілтестостерон, гормон. Це банальний, дешевий препарат, дуже давнішній допінг з серйозним наслідками для організму. Просто не уявляю, як цей препарат міг потрапити в організм Людмили", - коментує позитивні проби А і В у Блонської Сергій.

"Не знаю, що сказати. Ми готувалися до змагань, як завжди. Я був упевнений, що все буде нормально, жодних заборонених препаратів вона не приймала. В усякому разі, я їй їх не давав. А її заява..." - коментує практично зізнання Людмили у вживанні допінгу Сергій.-  Можливо, вона через наші стосунки хоче доставити мені трохи клопотів і проблеми. Людина виступає на такому рівні, але... Торік ми прагнули бути разом. При підготовці до чемпіонату миру в Осаці просили, щоб всі збори ми проходили не централізовано зі всіма, а окремо. Я старався сам стежити за всім, харчуванням, зокрема. А зараз у мене була проблема: я інколи взагалі не знав, де Люда знаходиться, куди поїхала, що робить".

"Спортивний світ дуже жорстокий. А у людини з таким характером, як у неї, упевнений, дуже багато недоброзичливців. Але відразу правду не взнаєш," - резюмує Сергій.

За матеріалами "Сєґодня"

Коментарі ()