Головне

Бокс. Ломаченко "розірвав" турка та прогнозовано вийшов у фінал

22.08.2008 09:23 585 0
Бокс. Ломаченко "розірвав" турка та прогнозовано вийшов у фінал

Українець увесь бій впевнено домінував, перемігши в усіх раундах - 2:0, 2:0, 4:1, 2:0.

Боротьба тривала тільки у перших двох раундах, які хоч і пройшли за переваги Ломаченка, але турецький боксер намагався знайти момент для влучного удару. Проте, за словами фахівців, Кіліч не входить до переліку спортсменів, які можуть вирішити долю поєдинку одним ударом, а отже він мав небагато шансів, аби переломити хід поєдинку.

Завершальні раунди пройшли за тотальної переваги українця, який робив із суперником все що хотів. Турок втомився і переважно захищався, хоча 1 удару він все-таки завдав, чим викликав овації місцевої публіки.

Перевага українця була настільки очевидною, що часом Ломаченко відверто "піжонив", підіймаючи руки догори і провокуючи суперника на атаку. Звичайно, впевненість - це добре, але хотілося б, аби вона не переросла у самовпевненість, адже хлопцеві всього 20.

Фото АР

 За словами фахівців, Ломаченко є одним із найталановитіших боксерів на турнірі і входить до переліку боксерів, які можуть поборотися за ще один престижний трофей - Кубок Вела Баркера, який вручається найкращому боксеру олімпійського турніру у всіх вагових категоріях.

Суперником Ломаченка у фіналі буде француз Хедафі Джелхір, який без бою переміг азербайджанця Шахіна Імранова. Азербайджанський боксер програв перший раунд 2:5, а перед початком другого відмовився від бою.

Фінальний бій відбудеться завтра, о 14.36 за київським часом.

Коментарі ()