Головне

Будівництвом стадіону до Євро-2012 у Львові зацікавилась найбільша в Канаді будівельна компанія

21.08.2008 18:02 216 0

"Всі експертні групи, контролюючі органи дали висновки, що проект з будівництва стадіону у Львову відповідає всі вимогам. У середу, 27 серпня, Кабмін (або за його дорученням, я), підпишемо цей проект. Це буде офіційний початок робіт", - заявив 21 серпня під час прес-конференції т.в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть.
Він повідомив, що для будівництва необхідно завести 100 тис. метрів кубічних грунту. "До середи Альпіна має підписати угоду про генпідряд. Після цього вони зможуть наймати субпідрядників. 80 млн грн, що виділила Львівська міськрада, до кінця року на роботи необхідні по стадіону, вистачає", - додав керівник області.

До січня цього року ЛМР має визначитися із інвестором, який будуватиме стадіон, чи повинна прийняти бюджет на 2009 рік, який дасть можливість за кошти міського бюджету будувати далі цей об'єкт. "Зараз ведуться перемовини з потенційними інвесторами - ФК "Львів", ФК "Карпати". Є бажання інвестувати у стадіон канадської будівельної компанії, надійшли пропозиції з Португалії. Я не знаю, чому потенційні інвестори не надали необхідних фінансових гарантій, які мало надати місто УЄФА. Ми говорили з мером, що, можливо, інвестора слід зацікавити привабливими земельними ділянками", - додав він.

www.zaxid.net

Коментарі ()