Головне

Боротьба: Данько здобув бронзу

21.08.2008 12:16 187 0
Боротьба: Данько здобув бронзу

Тарас здолав турка з рахунком 3:0.

Іншу бронзу здобув Георгій Кєтоєв з Росії. А чемпіоном тут став Ревазі Міндорашвілі з Грузії, який у фіналі переміг Юсупа Абдусаломова з Таджикистану.

Георгій Тібілов (вагова категорія до 96 кг) у сутичці за бронзу поступився азербайджанцю Хетагу Казиумову 3:0. Нагадаємо, право взяти участь у поєдинку за бронзову нагороду Тібілов отримав завдяки тому, що переможець Георгія росіянин Шірвані Мурадов вийшов у фінал. Представник Росії у фіналі переміг казаха Теймураза Тігієва та взяв золоту нагороду.

Напередодні Олімпіади Тарас Данько не приховував свого бажання поборотися за медалі:

Тарас Данько проти таджика Юсупа Абдусаламова. Фото АР 
"У Пекін їду по медалі. Чотири роки тому в Афінах я фактично дебютував в міжнародних змаганнях на дорослому рівні. До старту на Олімпіаді я, вийшло, серед дорослих виступав лише на чемпіонаті Європи-2003, але припинив його достроково через травму.

А на Олімпіаді я дебютував з перемоги над вірменином Махмедом Агаєвим, потім у важкому поєдинку здолав чинного чемпіона Європи Явасера Гекхана з Туреччини. Правда, перемога мені дісталася ціною травми ребра, яка якоюсь мірою перешкодила в третій сутичці проти корейця Ю-Чжа Муна. Звичайно, причиною моєї поразки стало не лише те пошкодження, але і власні помилки".

Коментарі ()