Головне

Юрій Родіонов: За третє місце ми могли і мали боротися

17.08.2008 20:29 106 0

Головний тренер збірної України з академічного веслування Юрій Родіонов прокоментував виступ своїх підопічних: "Ми дуже близькі були до бронзових нагород, долі секунд стали вирішальними. Пророблена велика робота і ми їхали сюди, щоб реалізувати весь свій потенціал. Але нажаль цього не вдалося".

"Зараз дуже важко сказати у чому причина, лише після детального аналізу все стане зрозуміло. За третє місце ми могли і мали боротися. Перша половина дистанції дівчатам далась вкрай важко. Можливо це через те, що хоча ми і стартували під шостим номером, організатори нас насправді поставили на 8 воду, де найбільше ростуть водорості. Вже потім стало легше, а на останніх 150 метрах перед фінішем дівчата пройшли просто чудово, з найкращим своїм результатом. Але повторюсь, що має пройти час, щоб встановити справжні причини", - вважає Юрій Родіонов.

Нагадаємо, у фінальному заїзді четвірки парної серед жінок наші дівчата Світлана Спірюхова, Олена Олефіренко, Наталія Ляльчук і Тетяна Колеснікова стали четвертими. Їх час 6:20.02, що лише на пів секунди більше ніж у "бронзових" німкень.

noc-ukr.org

Коментарі ()