Головне

Наталія Добринська: В кожному виді я намагалася показати максимальний результат

17.08.2008 01:23 139 0

Свій виступ у багатоборстві коментують українські спортсменки.

Наталія Добринська, фото НОК

Людмила Блонська:  

"Ніколи не думала, що треба їхати і перемагати, просто робила свою справу. Звісно сподівалась, що мені вдасться підтятися на п'єдестал. Травма ліктя не дала можливості у повну силу метнути спис, та і в стрибках у висоту припустилася помилки, але 800 метрів пробігла на всі 300%, набагато перевищила свій особистий рекорд. Дуже рада за Наталію, що їй вдалося реалізувати себе. Вона вкотре підтвердила, що той, хто багато працює, завойовує медалі, - наголосила срібна призерка Ігор XXIX Олімпіади.

Також Людмила Блонська відмітила непоганий результат дебютантки Ігор Ганни Мельниченко. "Вже зовсім скоро весь п'єдестал буде українським", - підкреслила спортсменка. На, що Ганна відповіла: "Якщо в мене вірять, то я зроблю все можливе, щоб так і було. Старт на Олімпіаді - це безцінний досвід для мене, я відкрила багато корисних речей для себе, що знадобиться мені в подальшій підготовці".

"Я довго не могла знайти в спорті ціль, але потрапивши на Олімпіаду в Афінах, де завдання було вийти в фінал, що я і зробила, я зрозуміла, ось вона - перемога на Олімпіаді. В кожному виді я намагалася показати максимальний результат, але, що мені вдасться реалізувати свою мрію, навіть і не уявляла. Це неймовірне щастя, хоча ще не зовсім у це вірю", - підкреслила Олімпійська чемпіонка Наталія Добринська.

Коментарі ()