Головне

Українські дзюдоїсти дізналися своїх суперників

08.08.2008 17:12 343 0

З українських дзюдоїстів завтра, 9 серпня, боротьбу з попереднього раунду розпочинають Максим Коротун (до 60 кг), який боротиметься із бразильцем Денільсоном Лоуренцо. З попереднього етапу розпочне виступи і Людмила Луснікова (48 кг), якій протистоятиме Чахнез М'Баркі з Тунісу. У Федерації дзюдо України розраховують, що всі дев'ять українських дзюдоїстів зможуть поборотися за медалі.

За інформацією офіційного сайту змагань, 11 серпня Геннадій Білодід, який виступає у категорії до 73 кг, зустрінеться з Саламом Межидовим з Росії.

Наступного дня Роман Гонтюк (до 81 кг) зустрінеться з переможцем пари Коуамі Саха Денаньо з Того та Шералі Бозоров з Таджикистану.

13 серпня Наталія Смаль (до 70 кг) проведе поєдинок з переможцем пари Джісел Менді з Сенегалу та Аннет Бом з Німеччини. А наш Валентин Греков (до 90 кг) зустрінеться з венесуельцем Жозеф Джорджіо Камачо Ласкарро.

14 серпня Марина Прищепа, яка виступає у категорії до 78 кг, вийде на татамі проти німкені Хейд Воллерт.

15 серпня Євген Сотніков (понад 100 кг) проведе поєдинок з бразильцем Джао Шліттлером, а Марина Прокоф'єва (понад 78 кг) з переможцем пари Вен Тонг з Китаю та Теа Донгузашвілі з Росії.

Коментарі ()