Головне

Василь Федоришин: У Китаї вдень не видно сонця

08.08.2008 10:35 111 0

Триразовий чемпіон Європи Василь Федоришин є одним з претендентів на медалі у Пекіні. У вазі до 60 кг у вільній боротьбі його основними суперниками є представник Росії Мавлєт Багіров та кубинець Яндро Кінтана. Український борець поділився думками стосовно екологічних та фінансових аспектів Олімпіади:

"У Китаї змагався одного разу - на чемпіонаті світу-2006 у Гуанчжоу. Тоді посів п'яте місце, поступившись у поєдинку за "бронзу" японцю Такацуці. Головна проблема в Китаї полягає у тому, що на вулиці нічим дихати. Працює багато заводів - загазованість така, що дихаєш повітрям із пилюкою. А коли дивишся на сонце вдень, то воно незвично червоне, а часто його через пил взагалі не видно. Виходиш на вулицю в полудень - а таке враження, що вже вечір", - розповів Федоришин про свої враження від виступів у Китаї.

"Ми прибуваємо 14 серпня, за два дні до мого старту. Боюся, що часу на акліматизацію трохи замало. Мабуть, через те, що грошей у держави недостатньо... Нічого, пристосуюся. Головне, добре відіспатися з дороги", - цитує спортсмена umoloda.kiev.ua.

Коментарі ()