Головне

Стороженко: "Євро у нас не заберуть"

08.08.2008 10:32 303 0

Перший віце-президент ФФУ переконаний, що УЄФА не переноситиме Євро-2012 з України та Польщі в інші країни . Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні під час круглого столу з питань підготовки української галузі охорони здоров'я до Євро-2012 у Києві.

-Немає ніяких сумнівів щодо того, що фінал чемпіонату Європи 2012 року з футболу пройде в Україні. Ніхто його не забере, а всі розмови щодо цього є плітками, - сказав С.Стороженко.

Водночас, він зауважив, що УЄФА незадоволена динамікою робіт в Україні.

-Але ми такі люди, що нам потрібен час для розкачки, і цей час, схоже, вже закінчується, - вважає перший віце-президент ФФУ.

На думку С.Стороженка, роботи з підготовки до Євро-2012 в нашій державі щодня активізуються, про що свідчать, за його словами, активні роботи з реконструкції аеропортів міст, що прийматимуть матчі Євро-2012, будівництво в цих містах сучасних доріг і готелів.
-Сподіваюся, що інспектори УЄФА, які прибудуть в Україну у період із 18 по 21 серпня (для чергової перевірки підготовки до фіналу Євро-2012 - УНІАН), будуть задоволені, - зазначив він.


Як повідомлялося, західна преса неодноразово писала, що УЄФА може відібрати в України та Польщі право на проведення Євро-2012.

Коментарі ()