Головне

У Києві будуть ярмарки замість хокею

07.08.2008 12:59 110 0

У Києві на першому етапі чемпіонату Росії у домашніх матчах "Сокола" зіграють лише "Бєлгород" і "Капітан". Решта суперників українців відвідають Бровари.

Свій другий сезон у вищій лізі чемпіонату Росії столичний "Сокіл" почне за межею Києва - у сусідніх Броварах. Про це остаточно стало відомо після того, як дирекція київського Палацу спорту відмовила восени прийняти у себе гранда українського хокею у вказаних календарем ФХР терміни.

Причина банальна: головна крита арена країни вже давно "розписана" під ярмарки, виставки, концерти, спортивні заходи баскетболістів, гандболістів, фігуристів і тому подібне.  

На жаль, проект хокейного календаря вищої ліги Росії з'явився в офісі "Сокола" надто пізно, щоб вписатися в нечисленні "вікна" Палацу спорту. Альтернатива приймати суперників у "Сокола" залишалася одна - броварська Льодова арена "Термінал". Саме тут, за 20 кілометрів від Києва, дружина Олександра Сеуканда зіграє у вересні, жовтні і листопаді. На першому етапі у Палаці спорту "біло-сині" приймуть лише ХК "Бєлгород" (22-23 грудня) і ступінський "Капітан" (26-27 грудня).

Цікаво, що в регулярному сезоні-2007/08 більш домашньою для "Сокола" виявилася арена Палацу спорту. У 12-ти київських матчах "біло-сині" поповнили очковий багаж 24 пунктами (66,6%), тоді як броварський "урожай" в 18-ти поєдинках склав лише 30 залікових балів (55,5%), повідомляє прес-служба ХК "Сокіл".

Коментарі ()