Головне

"Найсильніша нація планети". Севастопіль вже готовий прийняти учасників

07.08.2008 15:47 193 0

9 серпня гігант техніки "FoxMart" проведе виступи героїв-гігантів міжнародного чемпіонату "World strongest nation 2008" у Севастополі. На території величезного гіпермаркету "FoxMart" у Севастополі (вул. Руднєва, 2б) відбудеться показовий виступ важкоатлетів, які беруть участь в "World strongest nation 2008". Перед кримським гіпермаркетом з самого ранку будуть встановлені знаряддя для 2-х вправ і фура для перетягування.

"FoxMart - гігант сучасного ринку техніки, проведе спортивно-розважальний захід задля підтримки гігантів багатирських змагань, вболіваючи за титуловану українську команду. Фінал восьмого чемпіонату світу "Найсильніша нація планети", який цього року проходить за підтримки Президента України, святкуватиметься 10 серпня у Ялті (МДЦ "Артек").

"FoxMart", виступаючи офіційним партнером "World strongest nation 2008", намагається поширити віру в гігантські можливості людини та посилити міжнародний дух чемпіонату вздовж кримського узбережжя.

Керівник служби роздрібних продажів мережі "FoxMart", Ігор Кудашкін каже, що "гіганти богатирської сили продемонструють свою міць та унікальні можливості саме в цьому місці не випадково. Адже гіпермаркети "FoxMart" - теж гіганти, тільки своєї галузі. Ми об'єднуємо гіганта техніки з гігантами світового спорту в атмосфері курортного настрою, щоб подарувати незабутнє свято всім тим, хто вірить в безмежні можливості людини".

Щорічні спостерігачі змагань прогнозують дійсно спекотний чемпіонат, серед фаворитів якого вбачають саме українську команду з незмінним капітаном-богатирем Василем Вірастюком.

gpu.ua

Коментарі ()