Головне

Львів проведе своє відкриття пекінської Олімпіади

06.08.2008 17:37 127 0

У п'ятницю, 8 серпня, в усіх обласних центрах України, зокрема і у Львові, відбудеться урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття Ігор ХХІХ Олімпіади у Пекіні. Про це повідомляє ЗІК.

У Львові церемонія відбудеться на площі перед входом до аквапарку на вулиці Княгині Ольги, 114.

На церемонію відкриття з нагоди Олімпійських ігор запрошені в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий. Серед почесних гостей будуть і спортсмени, які виступали на Олімпійських іграх: Георгій Прокопенко (срібний призер Олімпіади 1964 року у плаванні брасом на 200 метрів), Микола Смирнов (бронзовий призер Олімпіади 1988 року), Дмитро Грачов (бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 року у стрільбі з лука).

Після урочистого підняття прапора відбудуться показові виступи бойового гопака у виконанні студентів Львівського державного університету фізичної культури (ЛДУФК), показові виступи учнів ДЮСШ "Синевір" із Дрогобича, також свою майстерність продемонструють учасники акробатичного театру.

У Львові церемонія розпочнеться о 14.00. Організатори розрахували, щоб усі охочі змогли переглянути церемонія відкриття Олімпійських ігор у Пекіні, яка відбудеться 8 серпня о 8 годині 8 хвилини 8 секунд за місцевим часом. За київським часом це буде 15 година 8 хвилин і 8 секунд.

Коментарі ()