Головне

"Галичанка" візьме участь у двох міжнародних турнірах

31.07.2008 20:52 214 0

У середу, 30 липня, львівський жіночий гандбольний клуб "Галичанка" після прибуття із тренувального збору в Южному і перед від'їздом до Тисовця провів відкрите тренування, яке відбулось у спорткомплексі Національного університету імені Івана Франка.

Зараз команда планує поїхати на другий тренувальний збір у Тисовець, також "Галичанка" виступить у двох міжнародних турнірах в Угорщині і Словаччині.

У команді є один новачок. Це Вікторія Ульянич, яка попередні два сезони виступала у азербайджанському клубі "АБУ" під керівництвом нового тренера "Галичанки" Георгія Воронова.

Також головний тренер львівського клубу Георгій Воронов поділився враженнями від результатів жеребкування кубку ЄГФ. Керманич львів'янок вважає, що із жеребом команді не поталанило. "Ростов-Дон" досить сильна команда. Та як зауважив Воронов, команда не буде впадати у відчай. Все буде залежати, як "Галичанка" підготується до важливих поєдинків із росіянками.

Львівська команда розпочинає боротьбу за європейський кубок із другого раунду. Перший поєдинок відбудеться 4 або 5 жовтня у Росії, а матч-відповідь 11 або 12 жовтня на майданчику "Галичанки", повідомляє ЗІК.

Коментарі ()