Головне

Ісинбаєва встановила новий світовий рекорд у Монте-Карло

30.07.2008 18:18 519 0

Чемпіонка світу та Олімпійських ігор Єлєна Ісинбаєва дострибалася... до нового світового рекорду! У вівторок пізно ввечері росіянка встановила новий світовий рекорд у стрибках із жердиною. На комерційному турнірі у Монте-Карло з третьої спроби Єлєна підкорила висоту 5 метрів 4 сантиметри. Попереднє своє досягнення Ісинбаєва зафіксувала 11 липня у Римі, стрибнувши на 5,03. Всього ж росіянка у своїй кар'єрі встановила 23 світових рекорди.

«Я відчуваю себе досить свіжим. Гадаю, що мені під силу покращити світовий рекорд Усейна Болта», - так прокоментував свій результат на стометрівці у Монте-Карло ямайський бігун Асафа Пауел. За майже нульового вітру, не відчувши гідного опору з боку суперників, Асафа фінішував із результатом 9,82. Цьогоріч лише Усейн Болт і Тайсон Гей пробігли цю дистанцію швидше. А для Пауела перемога у Монте-Карло стала третьою у сезоні.

Олімпійський чемпіон Афін з бігу росіянин Юрій Борзаковський також не залишив шансів суперникам на своїй коронній дистанції 800 метрів. Юрій показав час - 1 хвилина 42,79 сотих секунди, що лише на 32 сотих гірше за його особистий рекорд. 26-річний москвич подолав дистанцію у притаманному для себе стилі - додавши у швидкості лише на останніх метрах. Наприклад, на останньому повороті він відіграв аж 5 позицій. Відзначимо, що це найкращий в Європі і другий в світі результат сезону.

Представники України у останніх передолімпійських змаганнях участі не брали.

www.megasport.tv

Коментарі ()