Головне

Тимошенко подарували олімпійське міні-бікіні?

16.07.2008 18:07 418 0

Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко подарував усім членам Кабінету Міністрів України олімпійську футболку.

Про це Міністр заявив після свого звіту на засіданні Кабінету Міністрів України за перше півріччя діяльності відомства, повідомляє прес-служба міністерства.

Міністр додав, що ця футболка є елементом представленої сьогодні в Києві офіційної спортивної форми Олімпійської збірної України на Іграх XXIX Олімпіади від всесвітньо відомої компанії "Nike".

"Кожному члену уряду ми подарували елемент форми національної олімпійської збірної команди - футболку. Тож віднині кожен член уряду став членом олімпійської команди України", - наголосив міністр.

Павленко також повідомив, що планує залучити до активних занять спортом всіх членів Кабінету міністрів. Причому, не тільки українського, а ще й польського уряду, який виступає партнером України по чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Павленко висловив сподівання, що ця спортивна форма принесе не тільки успіх для нашої збірної у Пекіні. Вітчизняні спортсмени мають відчути ще й підтримку з боку українських чиновників.  

Коментарі ()