Головне

Відбулось жеребкування чемпіонату Європи з регбі-7

02.07.2008 20:13 291 0

Українська національна збірна з регбі-7 на чемпіонаті Європи, що відбудеться 12-13 липня у Ганновері, зіграє з командами групи В: Ірландією, Бельгією, Уельсом, Польщею та Італією. Групу А сформували Німеччина, Іспанія, Грузія, Португалія, Румунія та Росія.

Збірна України з регбі-7 у грі, фото ФРУ

Збірні, що займуть 1-2 місця в групах, потрапляють у півфінал. Команди, які займуть 3-4 місця, посперечаються за 5-8 підсумкові позиції, а аутсайдери груп розіграють 9-12 місця. Нагадаємо, що п'ять перших команд чемпіонату безпосередньо кваліфікуються на чемпіонат світу-2009 в Дубаї, де від Європи також візьмуть участь французи, англійці та шотландці. Загалом на чемпіонаті світу зіграють 24 команди.

12 липня 

1-й тур. Росія - Грузія, Італія - Бельгія, Іспанія - Німеччина, Ірландія - Україна, Португалія - Румунія, Уельс - Польща. 

2-й тур. Німеччина - Грузія, Україна - Бельгія, Росія - Румунія, Італія - Польща, Португалія - Іспанія, Уельс - Ірландія. 

3-й тур. Румунія - Грузія, Польща - Бельгія, Португалія - Німеччина, Уельс - Україна, Іспанія - Росія, Ірландія - Італія. 

4-й тур. Німеччина - Румунія, Україна - Польща, Іспанія - Грузія, Ірландія - Бельгія, Португалія - Росія, Уельс - Італія.

13 липня 

5-й тур. Іспанія - Румунія, Ірландія - Польща, Росія - Німеччина, Італія - Україна, Португалія - Грузія, Уельс - Бельгія.

Нагадаємо, збірна України з регбі-7 кваліфікувалася на чемпіонат Європи за підсумками двох відбіркових турів у Тбілісі та Москві, де українці посіли друге та третє місця відповідно.

За матеріалами ФРУ

Коментарі ()