Головне

Арагонес: Це щасливий день для Іспанії

30.06.2008 01:51 557 0

Коментар тренера збірної Іспанії Луїса Арагонеса на післяматчевій прес-конференції:

"Ми зібрали команду гравців, яка здорово грає, вміє тримати м'яч і грати в пас. Їх важко зупинити. Ми працюємо всі разом - ті, хто грає більше і ті, хто грає трохи менше. Разом ми і добилися такого успіху. Це щасливий день для Іспанії. Ми виграли турнір у блискучому стилі і ми дуже цим задоволені. Тепер ми можемо говорити, що можемо вигравати великі європейські трофеї.

Багато людей дивитимуся на цю збірну як на приклад того, як треба грати у футбол. Думаю, що всі, хто любить футбол, хочуть, щоб команда грала в комбінаційному стилі, прагнула до штрафної суперника і забивала голи. На самому початку я сказав, що якщо ми будемо правильно керувати цим складом, то станемо чемпіонами. Тоді в збірній всі подумали, що я намагаюся підбадьорити їх. Я сподіваюся, що Іспанія продовжить в тому ж дусі і виграє ще багато трофеїв.

Фернандо - великий гравець для "Ліверпуля" та Іспанії. Він може зробити все, що завгодно. Чому? У нього неймовірна швидкість і він уміє обігравати на швидкості. Він такий молодий, але вже навчився робити все. Він, без сумніву, може стати одним з кращих гравців світу. Я дуже щасливий. Зазвичай я не показую того, що я відчуваю, проте щастя мене переповнює, і це не дозволяє йому виплеснутися назовні.

Я - не найемоційніша людина, проте деякі епізоди за участю моїх гравців наповнили мене емоціями. Я такий. Можливо, не показую цього, але відчуття мене переповнюють. Інші люди, можливо, були б експресивніші".

EURO2008

Коментарі ()