Головне

Визначились можливі суперники збірної України з футзалу на Чемпіонаті світу-2008

26.06.2008 17:26 147 0
 Автор: УЄФА
Третій тур південноамериканського чемпіонату з футзалу, що відбувся 26 червня, дав відповідь на останнє питання, що цікавило українських шанувальників цього виду спорту: які дві країни отримають путівки на чемпіонат світу-2008 у Бразилію.

У першій грі третього туру на паркет вийшли збірні Аргентини і Венесуели. Як результат - чемпіонат світу без співвітчизників Марадони не пройде. Уже на 3-й хвилині Амас відкрив рахунок, а в другому таймі точні удари на 23-й хвилині Рескіа та на 33-й Гарсіаса довершили справу - перемога аргентинців 3:0, і вони стали 19-м учасником чемпіонату світу-2008.

У групі "В" фаворит групи - Парагвай - легко розібрався зі збірною Перу (6:1), завоюваши останню 20-ю путівку на чемпіонат світу.

У групі "С" матч між Бразилією й Уругваєм мав визначити, хто з вийде в півфінал з першого місця, а хто - з другого. Результат матчу - 8:1 на користь Бразилії - не викликає сумнівів, хто був реальним господарем на паркеті. Дублем відзначився Шумахер, а Фалькао переплюнув його, реалізувавши хет-рик.

27 червня в півфінальних матчах зіграють:
 Бразилия - Аргентина;
 Парагвай - Уругвай.

Учасники Чемпіонату світу в Бразилії, що пройде з 30 вересня до 19 жовтня: Україна, Бразилія, Єгипет, Лівія, Іспанія, Італія, Росія, Португалія, , Чехія, Іран, Таїланд, Японія, Китай, Гватемала, Куба, США, Соломонов Острова, Уругвай, Аргентина, Парагвай.

Жеребкування Чемпіонату світу відбудеться 10 липня в Ріо-де-Жанейро.

Коментарі ()