Головне

Баскетбольна збірна США визначилась із складом на Олімпіаду

24.06.2008 11:09 171 0

Наставник чоловічої збірної США з баскетболу Майк Кржижевські назвав імена 12 гравців, які виступатимуть на Олімпіаді-2008 у Пекіні.

До складу чергової "дрім-тім" увійшли центрові Дуайт Ховард ("Орландо"), захисники Кобі Брайант ("Лейкерс"), Джейсон Кідд ("Даллас"), Кріс Пол ("Нью-орлеан"), Дуейн Уейд ("Майамі"), Дерон Уільямс ("Юта"), Майкл Редд ("Міннесота"), форварди Леброн Джеймс ("Клівленд"), Карлос Бузер ("Юта"), Тайшоун Прінс ("Детройт"), Кріс Бош ("Торонто") і Кармело Ентоніо ("Денвер").

Для MVP сезону в НБА Кобі Брайанта майбутня Олімпіада стане першою в кар'єрі, тоді як Джейсон Кідд вигравав золоту медаль ще на Іграх-2000 у Сіднеї. Ентоні, Бузер, Уейд і Джеймс грали на Олімпіаді-2004 в Афінах, але тоді американська "дрім-тім" завоювала лише бронзу, програвши перші Олімпійські Ігри з 1992 року.

Майк Кржижевські відзначив, що його команда укомплектована різносторонніми і фізично сильними гравцями, які мають великий досвід участі в міжнародних змаганнях. За його словами, конкуренція в світовому баскетболі стала набагато вищою, ніж була ще кілька років тому, але його підопічні готові до серйозної боротьби.

Збірна США почне роботу в тренувальному таборі в Лас-Вегасі 28 червня. На 25 липня у американців запланований контрольний матч з канадцями, після чого команда відправиться на турнір в Макао.

Lenta.Ru

Коментарі ()