Головне

Головний тренер збірної Австрії подав у відставку

23.06.2008 22:51 179 0
Джозеф Хікерсбергер подав у  відставку з поста головного тренера збірної Австрії, повідомляє Reuters.

Австрія, як співгосподар Євро 2008 разом із Швейцарією, не змогла вийти з групи, програвши в групі Хорватії, Німеччині, та зігравши унічию з Польщею.

Після того як 92 у світовому рейтингу команда припинила виступ на європейській першості, Хікерсбергер обдумував своє майбутнє, але все ж таки змінив свою думку.

"Я йду, - розповів Хікерсбергер австрійському виданню "Der Standard". - Я спустошений, зморений - мені необхідна перерва, час на відновлення батарейок. Розділ закритий, місія завершена."

На питання чи може він змінити своє рішення, він відреагував.

"Ні, я можу хіба що подумати над кількома мінорними причинами, які краще обґрунтують моє рішення. Команда омолодилася, в цьому напрямку варто продовжувати рухатися. Все добре розвивається. Проведення Євро вдома - фантастичний досвід, навіть для мене."

Хікерсбергер був у керма збірної два роки. Це була друга його спроба на тренерському містку національної команди.

Більшість австрійців побоювалися на початку чемпіонату, що їх команда буде явним аутсайдером турніру, але збірна Австрії всього одним м'ячем поступилася збірним Німеччини та Хорватії, а з поляками взагалі зіграли у результативну нічию 1-1 у останньому матчі в групі B.

Коментарі ()