Головне

Джілардіно передбачає повернення Італії

23.06.2008 22:18 426 0
 

Альберто Джілардіно був розчарований поразкою Італії у чвертьфіналі Євро 2008 від збірної Іспанії, але разом з тим має намір повернутися до збірної під час кампанії ЧС 2010.

Джілардіно був частиною команди, яка здобула кубок світу 2006 року, але не поїхав на Євро 2008 через розчаровуючий сезон в "Мілані".

- Сумно все вийшло у Відні, - розказав Джіла Радіо TV. У Берліні проти Франції у нас добре пішли пенальті, але цього разу не склалося. Футбол - це така річ, коли потрібно трохи удачі під час виконання пенальті. Я був дуже засмучений, коли мене не взяли на Євро 2008, але все рівно я вболівав за Італію.

26-річний нападник, якому дуже сподобався виступ Луки Тоні в Австрії та Швейцарії, нещодавно залишив "Мілан" заради "Фіорентини", й сподівається, що саме це дозволить йому повернутися до складу збірної.

- Моя відсутність на європейській першості цього року стане для мене додатковим стимулом на цей сезон, я маю намір продемонструвати знову продемонструвати свою цінність. Луку Тоні критикують? Соромно, але така вже Італія. На його адресу прозвучало кілька жорстких слів, але він в поті чола відпрацював на турнірі. В атаці люди бачать лише голи, але він віддав так багато команді, особливо проти Іспанії. Не знаю чи Роберто Донадоні залишиться у керма збірної, але я маю намір повернутися до лав національної команди якомога швидше і потрапити на ЧС до Південної Африки.

www.goal.com

Коментарі ()