Головне

Рушту Речбер: Нехай пам'ятають, що турки ніколи не здаються

23.06.2008 14:56 354 0
Голкіпер збірної Туреччини Рушту Речбер, що відбив вирішальний пенальті в матчі з хорватами, повинний вийти в "основі" проти німців. І якщо Емре не відновиться, Рушту буде в нинішньому складі єдиним, хто грав у півфіналі ЧС-2002, коли турки програли Бразилії 0:1.

"Нехай пам'ятають, що турки ніколи не здаються", - попередив воротар німецьку команду.

Тоді Казіму Казіму, що тренувався в скромному англійському "Бері", було лише 15 років. Тепер уродженець Лондона сподівається зіграти важливу роль у двобої з німцями. "Наш гол у доданий час був неймовірним, - відзначив гравець. - Коли я побачив м'яч у воротах, то відразу подумав, що хорвати програють. У той момент серія пенальті була нам на руку".

Партнер Казіма по "Фенербахче" Угюр Борал може вийти на лівий фланг оборони, якщо Хакан Балта буде переведений до Гекхану Зана в центр захисту. Номінальний крайній півзахисник спокійно сприймає складну ситуацію. "У нас вистачає фізичних і щиросердечних сил, щоб перемогти її, - заявив він офіційному сайту турніру. - На мою думку, головна зброя турків - це віра".

Доган, що запросив на півфінал колишніх президентів федерації, екс-тренерів збірної і футболістів, що провели за неї більш 50 матчів, помітив, що Терім підняв престиж усієї країни. "Тепер ми почуваємо себе набагато комфортніше, коли пред'являємо паспорта поліції в аеропорту", - пожартував він.

www.gazeta.ru

Коментарі ()