Головне

Касільяс: "Треба покінчити з цими чарами"

22.06.2008 17:45 404 0
Ікер Касільяс відзначив, що Італія - фаворит гри, але сподівається, що саме він здатен на приємний сюрприз для своєї команди.

Історично Італія має більший досвід над Іспанією у матчах на такій стадії, але переконаний, що іспанцям під силу зупинити їх.

З далекого 1964 Іспанії не вдавалося здобути європейський трофей.

- Головне, що ми маємо зробити, - зламати традиції своїх виступів на чвертьфінальній стадії, - пояснює Касільяс. Італія - фаворит, і має перевагу над Іспанією, не дивлячись на впевнений виступ останніх на груповій стадії. Вони історичні фаворити, тому що вони грали у багатьох фіналах, у них більше трофеїв, і тому що Іспанія так давно нічого не вигравала.

- Ми маємо насолоджуватися атмосферою і грати так, як ми виступали в групі. Ми всі знаємо, що Італія - завжди Італія.

Касільяс вважає, що якщо вдасться зупинити Луку Тоні, особливо під час штрафних та кутових, це зробить атаку суперника менш гострою.

- Лука Тоні дуже високий, тому особливо треба бути готовими захищатися проти нього. Взагалі треба бути особливо уважними у грі на "другому поверсі".

Наприкінці інтерв'ю номер один іспанської збірної спростував, що не дивлячись на повідомлення у пресі, немає жодних суперечок між Луїсом Арагонесом та Фернандо Торресом чи Серхіо Рамосом.

Не було жодних інцидентів, пов'язаних з цими футболістами. Тренер просто з ними розмовляв. Вони дуже добре грають разом.

www.goal.com

Коментарі ()