Головне

Кепке: Всі воротарі на Євро 2008 грають добре, і Леман – один з кращих

22.06.2008 17:29 235 0
Тренер воротарів збірної Німеччини Андреас Копке стверджує, що Єнс Леман довів, що він є одним з найкращих воротарів Євро 2008.

Не дивлячись на критику його останніх результатів, Копке вважає, що Леман ріс від гри до гри і є надійним тилом для команди.

- Чесно кажучи, я не поділяв критику щодо рівня Єнса, - роз'яснює Копке. - Він зараз показує той рівень, на який ми очікували і веде команду, як ми цей задумували. Ми через це дуже задоволені.

- Необхідно судити лише за результатами. Люди зазвичай надто перезбуджені перед турнірами, вважаю, що він ще не зіграв свій найкращий матч. Але я знаю Єнса дуже давно, він не потребує мене, щоб спілкуватися з пресою. Він професіонал, і чим більший тиск, тим сильнішим він стає. Що ми й спостерігали в останні два матчі.

Копке вважає, що загальний рівень голкіперів на Євро 2008 достатньо високий, не дивлячись на кілька вирішальних помилок.

- Петер Чех грав дуже добре, не дивлячись на фатальну та гірку помилку. Загалом було 2 чи 3 фатальних голи, але загалом результат воротарів достатньо добрий. Буффон зробив кілька дивовижних сейви, й зберіг Італію на чемпіонаті. Леман також демонструє досить високий рівень.

www.itv-football.co.uk

Коментарі ()