Головне

Акінфеєв: Хіддінк відзначив, що всі гравці повинні грати персонально з голландцями

22.06.2008 01:32 336 0
Після перемоги над збірною Голландії (3:1) у чвертьфіналі Євро-2008 воротар збірної Росії Ігор Акінфеєв розповів, у чому гра збірної відрізнялася від попередніх матчів.

"Сьогодні тактично грали трохи по-іншому, - сказав футболіст ТК "Спорт".  

"На ранковому теоретичному занятті Хіддінк відзначив, що всі гравці повинні грати персонально з голландцями".

Відповідаючи на питання чи є гра збірної найбільшою висотою для неї, Акінфеєв відповів: "Можливо, це і є наша найбільша висота, але думаю, ми можемо і ще додати. Зараз, ми вийшли на новий рівень футболу, хочеться закріпиться на ньому, а не вистрілити один раз і пропасти на 50 років".

На питання про те чи побоюються російську збірну в Європі, голкіпер відповів: "Думаю, що тепер нас уже бояться. У нас ніхто не вірив тут, але головне, що в нас вірили уболівальники і ми самі вірили в наші сили".

На питання, є чи закономірність, що поки на Євро-2008 у півфінал виходять команди, що зайняли другі місця у групі, а команди, що стали першими і дозволили собі грати в третіх матчах групового турніру другими складами вибувають, Акінфеєв сказав: "Думаю такий фактор має місце. Втрачається тонус у команди, голландці дозволили собі вільність і ті гравці які не грали, звичайно ж, тонус втратили".

www.gazeta.ru

Коментарі ()