Головне

Пануччі: Нам потрібно намагатися скоріше забрати в них м'яч і проводити контратаки, інакше з'являться проблеми

21.06.2008 15:56 355 0
Захисник збірної Італії Крістіан Пануччі, зненацька відновивший міжнародну кар'єру в жовтні 2007 року, відзначив в інтерв'ю офіційному сайту Євро, що прийняв тоді правильне рішення. "Спочатку я не хотів повертатися. Однак мій батько переконав мене, і я прийняв вірне рішення. Вплинув також той факт, що мені довелось виходити на поле разом з Донадоні, і я вдячний йому за ту роль, що він зіграв у моїй кар'єрі. Він після першого ж матчу поставив мене в центр захисту, і я почуваю тут себе дуже комфортно", - сказав футболіст.

У чвертьфінальному матчі Італії потрібно буде зустрітися з командою Іспанії. Пануччі розповів, як гравцям збірної вдається взаємодіяти під час матчів. "Складність майбутнього чвертьфінального двобою дозволяє не думати про втому, особливо такій людині, як я. Зрештою, нинішній чемпіонат може стати останньою моєю пригодою "у синій футболці". Під час двобоїв ми постійно розмовляємо, - розповів італієць. - Ми не занадто добре знайомі з манерою гри один одного, тому що раніш нам не доводилося разом виходити на поле, і робочі підказки дуже допомагають. З іспанцями буде нелегко.

Раніш вони грали не кращим чином, тому що не вміла протистояти фізично могутнім суперникам. Нам потрібно намагатися скоріше забрати в них м'яч і проводити контратаки, інакше з'являться проблеми. І все-таки я переконаний, що Італія вийде в наступну стадію".

Коментарі ()