Головне

"Спокійної ночі, Швеція", "принизлива поразка", "Лагербека у відставку" – шведські ЗМІ після матчу з Росією

19.06.2008 09:43 193 0
"Спокійної ночі, Швеція" - так озаглавила матеріал про матч між збірними Росії і "Тре крунур" найбільша шведська газета Dagens Nyheter. Гру збірної Росії видання охарактеризувало як "швидку, винахідливу й агресивну".

"Хіддінк взяв на себе сміливість змінити в команді багато чого, і в підсумку виграв. Через два роки на чемпіонаті світу ця команда проявить себе у всій красі", - резюмує оглядач газети.

Цим словам вторить і Aftonbladet, що бачить причину поразки у відсутності концентрації. "Будь вона такою же, як два попередні матчі, Росія була б обіграна з легкістю", - вважає видання. "Але навіть у другому таймі росіяни контролювали гру, і скоріше рахунок став би 3:0, ніж нам вдалося б відігратися". Також газета, як і багато їхніх колег, закликає до відставки головного тренера збірної Ларса Лагербека, згадуючи, що вперше з 2000 року команді не вдалося вийти з групи на великому турнірі.

Skanska називає поразку від Росії "принизливою". У той же час гра росіян удостоїлася найбільш втішної оцінки і порівняння з хокейною збірної СРСР. "Голодні росіяни з інстинктом камікадзе обіграли нерішучих, напівпаралізованих шведів. Хоробрий Павлюченко, розумний Аршавін, мудрий Зирянов наочно показали всі слабкі місця нашої команди". Особливо видання виділяє і головного тренера росіян Гуса Хіддінка.

www.sportbox.ru

Коментарі ()