Головне

Австрія – Німеччина: післяматчеві коментарі тренерів

17.06.2008 02:26 391 0

Наставники обох команд Йоахім Лєв і Йозеф Хікерсбергер були вилучені з поля ще в першому таймі, тому своїми думками поділилися помічник головних тренерів.

Менеджер збірної Австрії Андреас Херцог:

"Ми ніколи не опинялися в подібній ситуації. Матч був трохи дивним - це була нормальна гра з найперших хвилин, але другий тайм виявився складніше як для нас, так і для німців. Головні тренери були вигнані з поля, що викликало визначене занепокоєння. Ми доставляли Німеччини проблеми, але, на жаль, діяли в атаці не так небезпечно, як хотілося б. У нас дуже молода команда, що зараз випробовує розчарування. І все-таки, останні два роки ми багато працюємо і з оптимізмом дивимося в майбутнє."

Асистент тренера збірної Німеччини Хансі Фрік:

Ми знали, що матч буде вкрай складним. Тому я задоволений грою - ми хотіли потрапити у чвертьфінал і свого досягли. З першої до останньої хвилини ми демонстрували правильний настрій, боролися зі всіх сил - це і було нашою метою. На відміну від двобою з Хорватією нам вдалося показати вірне відношення, хоча ми розуміємо - нам є, над чим працювати.

У цілому ж ми дуже задоволені. Захисники показали гарну позиційну гру, і була безліч епізодів, коли вони гідно проявили себе. У нападі нам потрібно більше і швидше рухатися. Після того, як ми відкрили рахунок, були моменти в контратаках, щоб його збільшити.

У складі збірної Португалії зібрано багато індивідуально сильних футболістів, і в трьох перших матчах піренейці показали гарний командний футбол. У нас менше часу, щоб відновитися, а португальці дали відпочити багатьом гравцям у двобої зі Швейцарією, так що в плані фізичної готовності в суперника буде перевага. Однак, думаю, наш настрій це нівелює."   

Офіційний сайт Євро-2008

Коментарі ()