Головне

Баллак виводить Німеччину до чвертьфіналу. ВІДЕО

16.06.2008 23:49 513 0
Баллак виводить Німеччину до чвертьфіналу. ВІДЕО

Збірна Німеччини, викрутилася зі скрутного становища і зуміла пробитися до чвертьфіналу першості Європи. У завершальному матчі групового турніру Бундестім з рахунком 1:0 переграв Австрію і набравши 6 очок вийшов у чвертьфіналі на Португалію.

Гра з австрійцями не стала легкою для команди Йоахіма Лєва. Австрійці пручалися, билися і хапалися за кожний шанс вийти з групи. По першому таймі господарі Євро-2008 майже нічим не поступалися німецькій машині і ще й небезпечно контратакували.   

У Німеччини у перші 45 хвилини варто відзначити момент, коли Клозе віддавав на Гомеса, в якого не вийшов удар, але тим не менш, м`яч залітав у ворота звідки його вже вибив Погатець. Та на 20-ій хвилині пробивав Подольскі і його удар потягнув з кута Махо. В австрійців доволі небезпечними були простріли і після одного з них Харнік опинився на секунду сам на сам з Леманном, але воротар виявився швидшим за форварда, забравши м`яч в його ногах.

На 40-ій хвилині головний арбітр гри Мехуто Гонсалес вирішив заспокоїти обох тренерів команд, які були дуже активними і майже вибігали на поле, і вилучив Лєва та Хікерсбергера на трибуни.

У другому таймі відсутність тренерів пішла на користь збірній Німеччині. На початку гри австрійці мали момент для взяття воріт після виходу два в два, але перетримали м`яч. На 49-ій хвилині вистрілив Баллак. Капітан збірної Німеччини зі штрафного надіслав м`яч у 9-ку воріт Махо, вивівши свою команду вперед.

Завершальні 40 хвилини матчу глядачі так  і не побачили гольових моментів від австрійців, а Німеччина,  зробивши свою справу грали на результат, що їх на даний момент влаштовував. Австрійці багато атакували, але користі від цього було замало. Навіси, кутові та удари вище воріт, навряд чи могли налякати збірну Німеччини, чи пробити Леманна.

На останніх хвилинах міг забити свій перший гол на Євро Клозе, але пробив з 12 метрів прямо в груди Махо. На останній доданій хвилини свій шанс відзначитися втратив Нойвілль, котрий не зміг вразити ворота збірної Австрії з 11 метрів.

 ВНПМО
Хорватія3004-19
Німеччина2014-26
Австрія0121-31
Польща0121-41
Коментарі ()