Головне

Росія позбавила греків чемпіонського титулу. ВІДЕО

14.06.2008 23:51 462 0
Росія позбавила греків чемпіонського титулу. ВІДЕО

Жодна з команд не мала права на помилку і це суттєво позначилося на якості гри. За перші 33,5 хвилини команди не створили жодного небезпечного моменту.

Можливо так би тривало і надалі, але за справу взявся воротар греків Нікополідіс.

Жирков надцятий раз навісив зліва, воротар греків, який напевне замерз у воротах, чогось побіг до лицьової лінії за Семаком, який через себе віддав пас на лінію воротарського на Зирянова і той забив у порожні ворота.

Власне це і все, що сталося у перші 45 хвилин. Ще пару хвилин росіяни за інерцією поатакували, а потім гра повернулася у своє звичне русло.

У другому таймі команди оживилися, греки намагалися відігратися, а росіяни ловили суперника на контратаках. Слід зазначити, що і за другі 45 хвилин чемпіони Європи не мали жодного стовідсоткового шансу для взяття воріт.

Найнебезпечнішими можна назвати пару моментів, коли греки вигравали гору після кутових, але ні Харістеас, ні Кіріякос не змогли переграти Акінфєєва. Греки щоправда одного разу забили, але суддя на лінії помилково зафіксував у грецького футболіста офсайд і гол було скасовано.

Росіяни перемагають і зберігають шанси на вихід до чвертьфіналу. Для цього збірній Росії треба перемогти к заключному матчі шведів, у разі нічийного результату далі йдуть скандинави.

Перше місце у групі D достроково посіла збірна Іспанії, котра в заключному турі зіграє проти греків, які вже формально склали повноваження чемпіона Європи.

 ВНПМО
Іспанія2006-26
Швеція1013-23
Росія1012-43
Греція0020-30


Коментарі ()