Головне

Гол Вілья приніс іспанцям перемогу над Швецією

14.06.2008 09:49 630 0
Гол Вілья приніс іспанцям перемогу над Швецією

Збірна Іспанії отримала свою другу перемогу на Євро-2008. У суботу іспанці з рахунком 2:1 вирвали на останніх хвилинах три очки у грі зі Швецією. Іспанія протягом всього матчу контролювала хід гри, а шведи при цьому грамотно оборонялися і небезпечно контратакували.

На 15-ій хвилині іспанці вийшли вперед. З лівого флангу був розіграний кутовий і після прострілу у штрафну Торрес переправив м`яч у ворота Ісакссона. Уже через хвилину шведи могли зрівняти рахунок, але після удару Хенріка Ларссона м`яч влучив у сітку воріт, але із зовнішнього боку. На 20-ій хвилині ще Олин момент у шведів, але Ларрсон, перекидаючи Касільяса, пробив вище воріт.

Зрівняв рахунок у грі на 34-ій хвилині Ібрагімович. У штрафній Рамос відтіснив Рамоса і пробив з розвороту низом і м`яч пройшов під Касільясом.

У другому таймі обидві команди більш обережно зіграли в захисті, але Ісакссону довелося разів три рятувати команду після ударів Вілья, Сени та Торреса.

У доданий арбітром час іспанці дотисли шведів. На 92-ій хвилині Вілья у штрафній зумів прослизнути між двох захисників і вийшовши сам на сам з Ісакссоном, пробив у дальній кут воріт.

Незважаючи на те, що Іспанія набрала 6 очок усі чотири команди мають шанси на вихід у чвертьфінал, і навіть іспанці можуть не вийти з групи, хоча це вже більш фантастика. 

Коментарі ()