Головне

Левандовськи: Усі це бачили й усі говорять, що не було ніякого пенальті

13.06.2008 13:47 372 0
Півзахисник збірної Польщі Маріуш Левандовськи був незадоволений рішенням судді Ховарда Уебба, що призначив пенальті на останніх хвилинах у матчі з Австрією (1:1), вбачивши порушення в діях гравця "Шахтаря".

"Це просто скандал якоїсь. Суперник сам заплутався у своїх ногах і упав. Арбітр повинний був показати йому картку за симуляцію. Про попередження за такі порушення багато говорилося перед чемпіонатом Європи. І де ці картки, хочу я запитати? Я їх не бачу.

Я не смикав його за футболку. Гравець сам на мене обперся, після чого заплівся й упав. За це пенальті не призначають. Усі це бачили й усі говорять, що не було ніякого пенальті. Яка різниця, на якій хвилині це сталося, на 93-ій або на 1-ій? Можливо, був би гол у наші ворота, якби грав не так щільно. Суддя матчу - англієць, працює в сильному чемпіонаті, на гарному рівні. Кожний може зробити помилку. Але щоб таку!

Важко думати про наступну гру, я зараз дуже напружений. Якби програли чесно, якби нам забили гол за правилами, я б так не переживав".

www.sports.ru

Коментарі ()