Головне

Італія знову розчаровує. Огляд матчу Італія - Румунія. ВІДЕО, ФОТО

13.06.2008 18:18 456 0
Італія знову розчаровує. Огляд матчу Італія - Румунія. ВІДЕО, ФОТО

Закономірний результат. Команди не здивували. Точніше, Італія здивувала неприємно - одноманітна гра на Луку Тоні - це все, що продемонстрували чемпіони світу в атаці у цій грі. Кількість не переросла у якість - Тоні бив багато, але позиції були не 100-відсоткові. Італійці проходили поле за кілька передач вперед - це стиль збірної Італії. Але потім - одноманітні навіси на Тоні. Захисники читали ці передачі і випереджали нападника збірної Італії.

Дель П'єро. Фото AP

Так, було кілька пожеж у штрафному румунів. Був тиск, удари - лише 4 у площину воріт.

Лука Тоні. Фото AP

В свою чергу румуни частіше помилялися у передачах, важче проходили центр поля. Але їх моменти запам'яталися краще. У першому таймі мав забивати Муту. Ківу влучив у стійку зі штрафного. Було ще кілька непоганих ударів здалеку.

У другому таймі тактика команд не змінилася. Але голами команди нарешті порадували.

Адріан Муту відкриває рахунок. Фото AP

Румуни виконують штрафний. Верхова передача вперед з правого флангу на лівий. Дзамбротта, намагаючись перервати передачу, скидає на хід Муту. Муту виходить сам-на-сам і забиває.

Адріан Муту. Фото AP

Через 2 хвилини навіс з кутового з лівого флангу на правий кут воротарського - Кьєлліні повертає м'яч в напрямку протилежної стійки - Пануччі забиває у порожні ворота.

Крістіан Пануччі зрівнює рахунок. Фото AP

Далі все ті ж навіси у італійців. Ближче до завершення матчу мав шанс Де Россі після скидки Луки Тоні. Він бив головою впритул - Лобонт встиг відбити м'яч.

Крістіан Пануччі завалює Даніеля Нікулае. Фото AP

На 82-ій хвилині Муту не забив пенальті. Буффон відбив м'яч у правому нижньому куті.

Джанлуіджі Буффон відбиває пенальті. Фото AP

У італійців лише одне очко і мало шансів вийти з групи.

0:1 Муту, 55'

1:1 Пануччі, 57'

Коментарі ()